Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/work-business.de/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Technologie im Einzelhandel | Work business

Winkelen ‘de Ein-Wort-Frauen gehen gaga über verliest langzaam zijn Eichel. Tegenwoordig ist de hele winkelervaring niet zo leuk. Van in de rij staan ​​in het verkeer tot het daadwerkelijk naar de winkel gaan om een ​​parkeerplaats te vinden en uiteindelijk het Objekt van fragt dat je wilde bezitten niet vinden, valt behoorlijk tegen. In de huidige Competitieve markt hebben Einzelhändler zich dus gerealiseerd dat ze traf behulp van moderne technologie de ervaring van klanten meer dan ooit kunnen verbeteren.

Technologie drijft enorm de hedendaagse detailhandel. Het heeft de Sektor omgevormd tot een hoge prestatie, die zijn doelstellingen bereikt Tür zich op de consument te lenken. Winkels hebben op verschillende manieren geprobeerd zichzelf te vernieuwen traf behulp van technologie, vooral in de VS en Europa. Einzelhändler hebben technologie aangenomen als een essentieel onderdeel van de handel.

Technologie heeft Einzelhändler meer transparantie geboden. Einzelhändler hebben technologie geïntegreerd traf fabrikanten en consumenten via klant en verkoopgegevens. Het is nu gemakkelijker voor hen om hun voorraden vanaf hun hoofdkwartier te volgen. Die Technologie hat dazu beigetragen, die nationalen und internationalen Grenzen der Tür zu überschreiten und die Verbindung zu den verschillende klanten en hun eisen herzustellen.

Philip Clarke Geschäftsführer van Tesco PLC zei dat e een “tektonische verschuiving” heeft plaatsgevonden im Detailhandel en bedrijven heeft gedwongen zich aan te Passagier aan nieuwe technologieën. Wir sind in der Lage, den digitalen Einzelhandelskongress in London am 9. September 2012 zu besuchen de Leveranciers waarmee wir werken. “”

Retailreuzen zoals Wal-Mart hebben zich enorme ingespannen op sociale netwerksites zoals Facebook, die erop gericht zijn hun winkels op lokaal niveau prominente te maken. Het debuteerde Black Friday-verkoop op sociale netwerkwebsites.

Het bereiken van een verbessern staat van technologiegebruik is een hoge lat voor bijna elk bedrijf om te bereiken”, zegt Tim Herbert, Vizepräsident Forschung, CompTIA, een gemeinnützige Organisation für IT-Industrie. “Maar de overgrote meerderheid van de Retailers wil duidelijk hun technologiegebruik verbeteren. Voor sommigen zal dit de adoptie van nieuwe technologieën traf zich meebrengen, voor andere, het verbeteren van het gebruik van wat ze hebben.